112

Bărbat reținut de polițiștii de la Secția 2 Brașov

Agenții din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secția 2 Poliție au reținut un bărbat, pe care îl cercetează sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.
„La data de 23 septembrie a.c., polițiștii au primit o sesizare, în care le era semnalat faptul că un bărbat, față de care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, s-ar afla în locuința mamei sale, deşi, prin actul emis, acestuia îi era interzis să se apropie de locuinţă.

Față de sesizarea primită, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a stabilit că bărbatul, de 51 de ani, din municipiul Braşov, ar fi pătruns în imobilul mamei sale, prin aceasta încălcand interdicția anterior stabilită de poliţişti, de a nu se apropia la o distanță mai mica de 200 de metri față de femeie.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, iar, în același timp, în baza celor constate, au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al I.P.J.”
, a informat IPJ Brașov.

Ulterior, faţă de persoana cercertată a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button