Delicte

Brașovean de 18 ani, reținut pentru mai multe furturi din locuințe, la Deva

Un brașovean în vârstă de 18 ani a fost reținut de polițiștii hunedoreni, după ce ar fi pătruns în mai multe locuințe din municipiul Deva, de unde ar fi sustras bani și bijuterii din aur și argint. Prejudiciul creat se ridică la 34.000 de lei, potrivit polițiștilor.


La data de 31 iulie 2024, ora 15:00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva, în urma cercetărilor și investigațiilor specifice cuprinse într-un dosar de cercetare penală, au identificat un tânăr de 18 ani, din municipiul Brașov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, constând în aceea că, în luna iulie a anului 2024, ar fi pătruns în curtea mai multor imobile de pe raza municipiului Deva și profitând de neatenția persoanelor vătămate, ar fi sustras din interiorul imobilelor mai multe bunuri, bijuterii din aur și argint, precum și mai multe sume de bani, cauzând un prejudiciu total de 34.000 lei”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.


Polițiștii l-au reținut, pentru 24 ore, pe tânărul de 18 ani, acesta urmând să fie  prezentat în fața procurorilor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button