112

Bărbat adus de urgență la Brașov, cu elicopterul, după ce a căzut de pe o stâncă, la Cheile Bicazului

Un bărbat a fost adus de urgență la spital, în Brașov, cu elicopterul SMURD, după ce a căzut de pe o stâncă în râul Bicaz, aseară.

La ora 18:52, prin apel la 112, Dispeceratul Integrat ISU-SAJ Neamț a fost înștiințat despre faptul că, în zona tarabelor cu produse artizanale din Cheile Bicazului, o persoană a căzut de pe o stâncă în râul Bicaz.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție), de la Serviciul de ambulanță Neamț (o ambulanță cu medic tip C de la Stația Piatra Neamț și o ambulanță tip B de la Substația Bicaz) și de la Serviciul voluntar pentru situații de urgență Bicaz Chei (o autospecială de stingere).


De asemenea, de la Punctul de Operare Aeromedicală Brașov a fost alocat un elicopter SMURD.
Echipajele de la ambulanță și serviciul voluntar au găsit o persoană de sex masculin, inconștientă, căzută în albia râului Bicaz de la o înălțime de aproximativ 6-7 m. Echipajul medical a constatat că aceasta prezenta multiple traumatisme.


Cu ajutorul tărgii lopată, s-a acționat pentru evacuarea victimei din mediul ostil. Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost preluat de ambulanța SAJ tip C și transportat în zona carierei de piatră din localitatea Bicaz Chei unde a fost predat echipajului de pe elicopter, care a transportat victima la UPU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
2 luni în urmă

Ce-ai facut Toderica,tata,Racnetul Stancilor ? No hars laws.No peace.Idem la mare.

Citeşte şi...
Close
Back to top button