Lifestyle

Maria Dragomiroiu era să facă accident adormind la volan. Cum a salvat-o mama ei, decedată

Maria Dragomiroiu era să facă accident grav, adormind la volan. Artista crede că a fost salvată de mama ei, decedată. Cântăreața a străbătut țara în lung și în lat datorită concertelor, uneori fiind singură pe drum. Într-o astfel de călătorie, ea era să facă accident, pe fondul oboselii.


Maria Dragomiroiu se întorcea de la o nuntă și era foarte obosită. A ațipit în timp ce șofa, dar a simțit prezența mamei, s-a trezit și a observat că era să intre într-un copac. Acel moment îi va rămâne mereu întipărit în minte.


„Doamne, dar câți (n.r. kilometri) am străbătut singură. Cred că am făcut un milion cu mașina, eu la volan. De câte ori n-am adormit la volan, de câte ori nu mi-am dat palme, simțeam că adorm într-o fracțiune de secundă și visam. Îmi aduc aminte iar de mama. Odată veneam singură de la o nuntă, nu știu pe unde eram. Eram pe București-Pitești, pe la 4 dimineața, așa s-a nimerit, să fiu singură.

Am ațipit, de oboseală și am și visat în secunda aia, dar am simțit-o pe mama lângă mine. Am tresărit și zic «dar mama a murit». Și când am deschis ochii, în fața mea era un pom. Deci nu m-a salvat mama mea?! M-a salvat mama mea. Nu este doar ce se vede. Toată lumea spune distracție plăcută, nu este așa”, a povestit Maria Dragomiroiu, în podcastul lui Adrian Artene, potrivit Cancan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button