Sport

Liga 3. SR Brașov – pe buza prăpastiei / N-a reușit să câștige nici acum

Liga 3 la fotbal a programat astăzi, în Seria a 5-a, un meci extrem de important pentru SR Brașov. Echipa antrenată de Rareș Forika trebuia să câștige pe Stadionul „Tineretului” în fața celor de la Ciucaș Tărlungeni pentru a mai spera la evitarea retrogradării. Din păcate pentru fanii „stegari”, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2 (1-2). Golurile „galben-negrilor” au fost marcate de Dragoș Popa și Dima, ultimul în minutul 90. Dragoș Popa a ratat o ocazie uriașă în minutul 95 (arbitrul a dictat 10 minute de prelungire), reluând peste poartă din doar 3 metri.

Astfel, SR Brașov a rămas pe ultimul loc în Seria a 5-a din Liga 3, cu 10 puncte acumulate. Ciucaș Tărlungeni (14 p) este penultima. Dacă nu se va întâmpla un miracol, ambele vor retrograda, la finele sezonului, în județ.

În play-off-ul Ligii 3 – Seria a 5-a, liderul AFC Câmpulung Muscel a câștigat în deplasare cu Kids Tâmpa, 2-1, iar Olimpic Cetate Râșnov a dispus de Olimpic Zărnești cu 4-1 și mai speră să prindă a 2-a poziție în clasament, care duce către baraj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

Vor mai defila ei acum cu tenisii legati la gat, prin centrul orasului, in semn de protest ca au retrogradat ?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare