Politic

Alegeri 2024 Brașov. S-au sucit și PSD-iștii / Pentru ce funcție candidează Lucian Pătrașcu

Alegeri 2024 Brașov.

Marius Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov, a anunțat astăzi că Lucian Pătrașcu este candidatul social-democraților pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Brașov, unde inițial fusese desemnat Marian Rasaliu.

Schimbarea s-a produs după ce liderii PSD (Marcel Ciolacu) și PNL (Nicolae Ciucă) au stabilit să aibă candidat comun pentru postul de primar al Brașovului, în persoana lui George Scripcaru – Detalii, AICI, AICI și AICI.

Înainte de hotărâre luată la București de coaliția PSD – PNL, Lucian Pătrașcu fusese candidatul social-democraților pentru Primăria Brașov la alegerile din 9 iunie.

Alegeri 2024 Brașov. De asemenea, Roxana Mînzatu a fost prezentată astăzi de Marius Dunca în postura de candidat la Parlamentul European din partea PSD. Politiciana nu se află, însă, pe un loc eligibil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

se pare ca acest impostor trebuie musai sa fie ales intr-o functie unde se poate fura cat mai mult !

mihai
1 luna în urmă

Au inghitit galusca, dar inca le sta in gat…Oricum sunt in avantaj, caci daca mergeau singuri iarasi adunau max. 4 consilieri locali!

ron
1 luna în urmă

Prostituatele politicii Pnl psd udmr usr

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare