Lifestyle

Daniela Nane a divorţat de Adrian Cioroianu

Daniela Nane a divorţat de Adrian Cioroianu.

Cunoscuta actriţă a făcut anunțul neașteptat după ce a fost prinsă în ipostaze tandre, sărutându-se în plină stradă cu noul ei iubit, tânărul tenor Octavian Ene, care nu a împlinit încă 30 de ani.

Surprinzătoarea veste că ea și istoricul Adrian Cioroianu (57 de ani) nu mai formează un cuplu a fost dată chiar de Daniela Nane, printr-o postare pe contul ei de socializare. 

Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță. 

Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, este câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România. De-a lungul anilor, aceasta s-a făcut remarcată datorită carierei sale, preferând să nu își expună viața personală. Actrița a fost căsătorită până în anul 2002 cu afaceristul Viorel Popa, cu care are un fiu, pe Codin, de 25 ani.

În 2016, ea s-a căsătorit, în secret, cu Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale din București. Se afișau rar în imagini pe rețelele de socializare și atunci pozau într-un cuplu fericit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button