Gastronomie

Chefi la cuțite. Nicolai Tand: „Pot să fiu și dur” / O rețetă propusă de cunoscutul bucătar

Chefi la cuțite, emisiunea Antenei 1 din al 13-lea sezon, este învăluită în mister după plecarea juraților Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei care au și fost dați în judecată pentru asta – Detalii, AICI.

Nicolai Tand s-ar afla pe lista scurtă a Monei Segall pentru un rol de jurat la Chefi la cuțite. Chestionat de cancan.ro în acest sens, el a relatat, menținând suspansul: „Nu știu, bade. Cred că știi mai multe decât mine. Până nu-i nimic clar, deocamdată îmi văd de treaba mea. Am o viață oricum foarte ocupată și îmi văd de treaba mea”.

„Pot să fiu și dur”

Întrebat dacă i-ar plăcea în rol de jurat la Chefi la cuțite, Nicolai Tand a spus: „În general sunt un tip destul de deschis la proiecte noi… Sunt deschis la prosteală”.

În continuare, el a spus că poate fi și dur, când e cazul: „Nu știu dacă aș arunca cu farfuria, dar pot să fiu și dur. Pentru că în meseria de bucătar ai și bune și rele, depinde ce se cere în general. Ca să pot să scot în evidență niște lucruri, și bune și rele, normal că pot să fac treaba asta. Dar în general îmi place pozitivitatea lucrurilor. Cred că de la ai mei am primit asta, de la Maramureș, oamenii sunt un pic mai liniștiți și mai calzi”.

O rețetă propusă de cunoscutul bucătar

Nicolai Tand s-a gândit la vinete: „Vă propun o rețetă delicioasă de vinete umplute cu carne de porc tocată. Cum să fie carnea? De calitate! Proaspătă!”.

Ingrediente:

500 g carne de porc tocată

2 vinete

2 cepe

3 roșii

1 legătură de pătrunjel

500 g iaurt gras

4 ouă

Chimen măcinat

Ceapă verde

Mod de preparare:

„Se taie vânăta pe jumătate, pe lung, în formă de bărcuțe. Se scobește cam 1 cm din vânătă, scoatem miezul, astfel încât să facem loc pentru umplutură. Miezul scos din vinete se trage la tigaie împreună cu ceapa și carnea. Se adaugă chimen, sare și piper. Roșiile se taie cubulețe. Se scoate umplutura gătită din tigaie, într-un bol. Se adaugă roșiile și ouăle și se amestecă totul foarte, foarte bine. Umplem vinetele cu această umplutură delicioasă care acum, datorită ouălor, este și legată și adăugăm la cuptor cam 20-30 de minute. Se servește pe pat de iaurt amestecat cu puțină ceapă verde și asezonat cu pătrunjel. Lingura perfectă se gustă cu totul împreună. Poftă bună!”, a detaliat chef-ul Nicolai Tand.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button