Expres

Cum să fierbi corect fasolea boabe – recomandarea nutriționistei Mihaela Bilic

Cum să fierbi corect fasolea boabe – recomandarea nutriționistei Mihaela Bilic…

Mihaela Bilic a dezvăluit cum să fierbi corect fasolea boabe, pentru a nu avea probleme digestive.


„Trebuie pusă de cu seară la umflat în apă, pe care ar trebui să o schimbi de 2-3 ori, apoi să o dai în clocot o dată și abia a doua oară să o lași să fiarbă până la capăt și să prepari mâncarea definitiv”, a spus Mihaela Bilic.


„Dacă ar fi să ne luăm după recomandările nutriționale, leguminoasele boabe trebuie să fie prezente în meniu de minim 2 ori pe săptămână, indiferent că este vorba despre fasole, mazăre, linte sau năut”,a adăugat Mihaela Bilic, citată de Fanatik.
Fasolea este bogată în fibre alimentare, fier, magneziu, potasiu, vitaminele B etc..


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button