Gastronomie

Rețeta spectaculoasă cu fusilli a lui Chef Cătălin Scărlătescu

Rețeta spectaculoasă cu fusilli a lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Fostul jurat al emsiunii Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1, a prezentat o rețetă spectaculoasă – așa a numit-o, cu fusilli Arnos cu creveți, scoici și ardei gras.

Ingredientele sunt:

• 400g Fusilli Arnos;

• 8 – 10 căței de usturoi;

• 1 ardei iute;

• 1 legătură pătrunjel;

• 1 ardei gras roșu;

• 2 roșii;

• 100g creveți;

• 100g scoici;

• câteva frunze de busuioc;

• 50g unt;

• ulei de măsline;

• sare și piper.

Rețeta spectaculoasă cu fusilli | MyTex.ro
Rețeta spectaculoasă cu fusilli a lui Chef Cătălin Scărlătescu 10

Rețeta spectaculoasă cu fusilli a lui Chef Cătălin Scărlătescu

„Într-o oală, se pune apa pentru paste la fiert. Când apa clocotește, adăugăm Fusilli Arnos. În timp ce pastele fierb, ne apucăm de sos. Se pune o tigaie la încins pe foc și se pune uleiul de măsline. Adaugăm usturoiul zdrobit în tigaie, apoi ardeiul iute, feliat. Se toacă legătura de pătrunjel și se pune jumătate, în tigaie. Se feliază ardeiul gras și se adaugă și el în tigaie. Când s-au înmuiat puțin feliile de ardei, se adaugă creveții și scoicile. Pentru cremozitate, se adaugă untul. Se pun apoi roșiile tăiate cubulețe și busuiocul rupt cu mâna. Se gustă sosul și se sărează. Se adaugă piper și, ulterior, pastele fierte și scurse de apă. Se amestecă totul bine. La final, se adaugă restul de pătrunjel tocat și se montează în farfurie”, a explicat Cătlin Scărlătescu modul de preparare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button