Expres

Horoscop 4 octombrie. Griji legate de bani pentru…

Horoscop 4 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Se pare că astăzi ai de făcut mai multe drumuri scurte. Poate fi vorba despre cumpărături în mai multe etape sau de vizite la mai multe cunoștinte apropiate. S-ar putea să afli informații alarmante legate de cineva drag, dar mai întăi verifică sursa acestora și abia apoi vezi ce ai de făcut. După-amiază, rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Taur

Ar fi bine să te ocupi de cumpărăturile necesare traiului zilnic. Bani se pare că ai din salariul de la un serviciu, chiar daca puțini și în salturi. Energia vitală este fluctuantă și de aici relațiile cu ceilalți îți pot crea neplăceri. Cu toate că semenii din preajma ta, una gândesc și alta spun, nu pune la suflet și bucură-te de tot și toate. Printre rânduri apar informații utile.

Gemeni

Horoscop. Ai toane fluctuante astăzi. Tendință de a te implica în viața altora, fără să ceri voie, te poate duce la singurătate și critici aspre. Ocupă-te mai mult de tine și relaxaza-te la un salon de înfrumusețare sau la o sală de gimnastică. Ai dori mai multă socializare și mai mult dialog cu ceilalți, însă puțin sunt dispuși doar să te asculte. Doresc să vorbească și ei, nu numai tu.

Rac

Astăzi se recomandă retragere din forfota vieții cotidiene și momente de singurătate. Organismul îți va da semne de oboseală, de aceea fii prudent. Folosește remedii naturiste, odihnește-te suficient și evită pe cât posibil tratamentele alopate. Mentalul îți este bulversat și cu greu poți comunica cu ceilalți. Rezumă-te la discuțiile strict necesare și la activități care necesită puțin efort.

Leu

Horoscop. Ești solicitat de către prieteni, însă acțiunile întreprinse alături de aceștia se pot dovedi o pierdere de vreme. Canalizează-ți energia către treburile casnice și evită provocările celorlalți. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și folosește mai mult remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. Este rost de noutăți profesionale, mai ales în privința proiectelor.

Fecioară

Astăzi ești chemat la rampă de către evenimente sociale care mai de care mai zgomotoase. Însă, mai mult zgomotul este de ele. Fii prudent cum te prezinți în lume și evită discuțiile frivole. Se conturează întalniri și dialoguri deosebite cu șefii și oficialitățile. Îți vor reamini de visele și dorințele profesionale care au rămas nealterate undeva în fundalul vieții tale.

Balanţă

Horoscop. Apar noutăți despre cunoștințele din străinătate. Sunt momente pasagere, așa încât subiectele dezbătute sunt mai mult pentru antrenament vocal. S-ar putea să fii invitat și la un eveniment cu multă lume. Mentalul îți este destul de confuz și de aici comunicarea foarte îngreunată. O persoană cu autoritate te poate provoca la o dispută interesantă.

Horoscop. Scorpion

Horoscop. S-ar putea să-ți faci griji legate de bani. Recomandabil este să-ți achiți mai întăi facturile și datoriile de orice fel. Sunt momente pasagere și vei reuși să-ți rezolvi problemele financiare cu ușurință. Rezervă momente pentru activități culturale și pentru un dialog constructiv cu cineva drag și de încredere. Vrei nu vrei, luminile scenei vieții sunt îndreptate asupra ta.

Săgetător

Relațiile parteneriale te solicită mult. Sunt posibile altercații, nemulțumiri, dar mai devreme sau mai tărziu vei ieși la liman învingător. Țintești departe, ai aspirații deosebite, însă teama de a fi înțeles incorect de către ceilalți este destul de mare. Detașează-te de tot și toate și urmează-ți visele cu dăruire și curaj. După-amiază, relaxează-te cu o lectură bună.

Capricorn

Horoscop. Se anunță activități de rutină fie la serviciu, fie acasă. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile, pentru că organismul îți este slăbit. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Odihna, hrana sănătoasă, plimbările în aer liber îți sunt suficiente pentru a-ți întreține sănătatea. Întâlnirile și dialogurile amicale cu cei dragi te ajută mult.

Vărsător

Sunt momente potrivite pentru distracții. Stările tale de spirit fluctuează mult, însă hotăraște-te în timp util dacă vrei să-ți petreci ziua singur sau în compania celor dragi. Persoana iubită sau copiii reprezintă teme demne de luat în seamă. Sunt posibile altercații pe motive financiare sau culturale. Oferă și celorlalți prilejul de a-și exprima opiniile fără rezerve.

Peşti

Horoscop. La treburile gospodărești ai mult spor astăzi. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă le poți depăși cu puțin efort și bunavoință. Ar fi bine să reorganizezi spațiul locativ, să trasezi planuri noi de îmbunătățire a condițiilor domestice și să stai de vorbă pe îndelete, cu neamurile apropiate. Este rost să afli informații interesante despre arborele tău genealogic,

FOTO: pixabay.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button