Delicte

Tentativă de omor în curtea unui spital

Tentativă de omor în curtea unui spital. Un tânăr de 25 de ani a provocat un adevărat scandal în curtea Spitalului Clinic de Urgenţă “Sfântul Pantelimon” Bucureşti, unde a lovit în față un agent de pază, iar peste un altul a dat cu mașina. Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Procurorii susţin că luni seară, tânărul şi tatăl său s-au deplasat cu maşina în curtea interioară a Spitalului ‘Sfântul Pantelimon’, au parcat şi apoi au intrat în incinta unităţii medicale, unde au produs scandal.

Agenţii de securitate i-au escortat pe cei doi în afara clădirii, împrejurare în care inculpatul l-a lovit cu pumnii în faţă pe unul dintre agenţi. Deşi persoana agresată nu a formulat plângere prealabilă pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, agresiunile exercitate asupra sa au fost săvârşite în loc public, în faţa mai multor persoane cărora le-au fost provocate sentimente de indignare, teamă şi insecuritate, fapta constituind infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice“, se arată într-un comunicat al Parchetului, citat de Agerpres.

După ce l-a lovit pe paznic, tânărul s-a urcat la volan și a dat cu mașina peste un alt agent de pază, care a căzut la pământ.

Ulterior, inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului şi, cât timp agenţii de pază încercau să gestioneze situaţia cu tatăl său, a condus vehiculul în direcţia unuia dintre agenţii de pază şi l-a lovit pe acesta cu partea din faţă, proiectându-l pe sol, provocându-i policontuzii, plagă contuză mâna dreaptă şi contuzie genunchi drept. Din modul în care inculpatul a acţionat rezultă că acesta a săvârşit infracţiunea de tentativă de omor cu intenţie indirectă, întrucât a acceptat posibilitatea decesului victimei, care nu s-a produs din hazard, dar şi datorită manevrelor victimei care a observat intenţia inculpatului şi a adoptat o poziţie defensivă“, explică procurorii.

Tentativă de omor în curtea unui spital. Procurorii au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Adrvarul este ca paznicii aia din spitale si-au cam luat holurile alea pe persoana fizica. Agresivi, cibucari, nesimtiti. Era un paznic din asta la Judetean la urgente, era mai daramat decat pacientii, nici nu se putea ridica de pe scaunele… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Willy
Back to top button