112

Update. Unul dintre șoferii implicați în accidentul cu 4 victime, de pe DN 1, din județul Brașov, era sub influența alcoolului

Unul dintre șoferii implicați în accidentul din această dimineață, de pe DN 1, din zona Timișul de Sus (județul Brașov), era sub influența alcoolului.

Potrivit Poliției, „testarea din punct de vedere al consumului de alcool a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,41 mg/l pentru unul dintre conducătorii auto a indicați”. Amintim, două autovehicule au intrat în coliziune, între localitățile Predeal și Brașov, la km 151+180 m.

La fața locului au intervenit, pe lângă echipaje medicale, polițiști de la Rutieră și de la Serviciul Criminalistic, pentru cercetări și pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza evenimentului rutier, traficul a fost blocat, șoferii fiind sfătuiți să folosească ruta alternativă, respectiv DN 73A, prin Râșnov. Vezi și: Accident cu 4 răniți la Timișul de Sus


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button