112

Update. O brașoveancă a intrat cu mașina în stâlp, în timpul examenului pentru permis

O brașoveancă a intrat cu mașina în stâlp, în timpul examenului pentru permis. Accidentul, despre care am informat și aici, a avut loc în municipiul Brașov. Polițiștii de la Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul.


„La data de  9 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, pe strada Independenței, din municipiul Brașov, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier au intervenit la locul producerii unui accident rutier. În urma verificărilor, până la acest moment, polițiștii au stabilit faptul autoturismul implicat în incident era destinat activității de «Școală», iar persoana care îl conducea, o femeie în vârstă de 38 de ani, se afla în timpul procesului de examinare pentru obținerea permisului de conducere auto.


În acest context, în împrejurări ce urmează a fi lămurite, autovehiculul ar fi părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar și a lovit 3 stâlpi de protecție din metal și un stâlp de iluminat public.
În urma producerii acestui incident, a rezultat vătămarea corporală a celor două femei, acestea fiind transportate la o unitate medicală, pentru a le fi acordate îngrijiri de specialitate.


Tot în autovehiculul implicat în accident, pe locul din spate, se afla un tânăr, în vârstă de 19 ani, care avea calitatea de martor în procesul de examinare. Tânărului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la unitatea spitalicească”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri, în cadrul dosarului de cercetare penală întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
John
2 luni în urmă

Vinovat de producerea accidentului fiind politistul examinator caruia i se va suspenda dreptul de a conduce si i se va intocmi dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. – Dar nu la noi in Romania

Back to top button