112

UPDATE. Doi reținuți în urma zecilor de percheziții coordonate de la BRAȘOV, în dosarul cu prejudiciu de peste 10 milioane de lei

 

Revenim cu precizări suplimentare relativ la dosarul de evaziune fiscal instrumentat de Serviciul de Ivestigatii a Criminalitatii Economice Brașov sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care astăzi au fost efectuate 45 de percheziții.

În urma cercetărilor aflate încă în derulare a rezultat că societatea comercială din Brașov a efectuat operațiuni de tip suveică în care erau implicate mai multe societăți comerciale, iar cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate înscrisuri și mijloace de probă susceptibile pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscal prin înregistrarea de cheltuieli fictive în baza unor documente întocmite în fals.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că firma, în perioada în care a funcționat, a avut un singur angajat.

În cauză, ANAF Brașov s-a constituit parte civilă cu suma de 10.160.649 lei.

„Față de probele administrate în cauză, polițiștii SICE Brașov au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi suspecți, care au fost depuși în arestul Brașov”, se arată în ultimul comunicat pe această temă a IJP Brașov.

citește și

Poliţiştii BRAŞOVENI efectuează astăzi 45 de percheziţiiArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button