112

Update. Cel puțin 150 de oameni au murit după ce au băut alcool contrafăcut

 

Cel puțin 150 de oameni au murit în nord-estul Indiei după ce au consumat alcool contrafăcut, în timp ce mai mult de 200 au ajuns la spital din aceeași cauză.
După ce în zilele precedente fuseseră raportate 100 de decese în statele indiene Uttar Pradesh și Uttarakhand, alte 35 de cazuri fatale au fost anunțate duminică în statul Assam, relatează BBC. Printre victime se află și multe femei, care lucrau pe plantațiile de ceai. Se crede că numărul victimelor l-ar putea depăși pe cel înregistrat în 2011 în Bengalul de Vest într-un caz similar în care și-au pierdut viața 170 de oameni. Zece persoane au fost arestate în India în legătură cu alcoolul de contrabandă. De asemenea, doi angajați ai departamentului de accize au fost suspendați din funcții pentru că nu au luat măsurile corespunzătoare pentru a preveni comercializarea băuturii ucigașe. Doctorii din spitalele la care au fost transportate victimele, începând cu ziua de joi, s-au declarat bulversați de ingredientele pe care le conține băutura ilegală consumată de acestea, care le-a provocat insuficiență multiplă de organe. Oamenii prezentau simptome precum stări violente de vomă, dureri puternice în piept și senzație de sufocare.

Citiți și:

Cel puțin 95 de persoane au murit, iar alte 200 au fost spitalizate după ce au băut alcool de contrabandă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button