112

Update. Accident aviatic soldat cu 10 morți. Vicepreședintele din Malawi, printre victime

Accident aviatic…


A fost găsită epava avionului în care se aflau vicepreședintele din Malawi și alte nouă persoane. Din nefericire, nu sunt supraviețuitori, după cum a declarat președintele Lazarus Chakwera. Saulos Klaus Chilima și alte nouă persoane se aflau în zbor luni dimineață, când aeronava lor a dispărut de pe radare, potrivit BBC. 


Avionul era unul de tip militar și zbura pe vreme rea. Soldații au efectuat căutări în Pădurea Chikangawa în efortul de a găsi avionul. Astăzi, președintele Chakwera a declarat că operațiunea de căutare și salvare a fost finalizată și că avionul a fost găsit complet distrus.

Vicepreședintele și președintele provin din partide diferite, dar cei doi s-au unit pentru a forma o alianță în timpul alegerilor din 2020. Chilima, în vârstă de 51 de ani, era pe cale să reprezinte guvernul la înmormântarea fostului ministru al guvernului Ralph Kasambara, care a murit în urmă cu patru zile.
Chilima a fost vicepreședinte al Malawi din 2014. 

Vezi și: Avion cu politician la bord, dispărut subit de pe radar


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button