112

Un bărbat din județul Brașov este monitorizat electronic după ce și-a bătut concubina însărcinată

Un bărbat din județul Brașov și-a bătut concubina însărcinată.
Polițiștii din Săcele au emis un ordin de protecție provizoriu și i-au montat un dispozitiv de supraveghere agresorului.


La data de 5 martie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că la data de 04 martie a.c., pe fondul unui conflict spontan, o femeie, care este însărcinată, ar fi fost agresată, fiind lovită de concubinul său, un bărbat de 33 de ani
“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din acesta reieșind faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, au stabilit și alte măsuri de protecție constând intedicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana agresată. Astfel, bărbatului i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere a agresorului, fiind monitorizat electronic pentru a nu se a apropia de persoana protejată“, a explicat sursa citată.


În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button