112

Ultima oră. Persoană lovită mortal de tren, în Brașov

O persoană a fost lovită mortal de tren, în această amiază, în Brașov.

„Vă informez că circulația feroviară între Brasov Triaj și Hărman este oprită, începând cu ora 12.00, din cauza unui accident mortal. Trenul IR 12534 a surprins pe linia de cale ferată o persoană de sex masculin, pe care a accidentat-o mortal.

Traficul feroviar pe această linie va putea fi reluat după ce ajung la locul accidentului reprezentanții ISU și cei ai Procuraturii, organe abilitate în derularea procedurilor aferente în caz de accident. Staționează la momentul actual doar trenul IR 12534, implicat în accident, acesta urmând să-și reia circulația după avizul reprezentanților Procuraturii”, a informat purtătorul de cuvânt al CFR SA,
Oana Brânzan.

„Persoană lovită de tren în zona Triaj, municipiul Brașov. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din păcate, victima de sex masculin a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată de către personalul medical”, a anunțat și purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button