112

Ultima oră. Carambol soldat cu două victime pe DN 1, la Perșani, în județul Brașov

Carambol soldat cu două victime pe DN 1, la Perșani, în județul Brașov!

„La acest moment traficul rutier se desfăsoară cu restricții pe DN1, în zona localității Perșani, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident sunt implicate 6 autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 2 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical.


La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată pe un sens de mers, drept pentru care vehiculele sunt dirijate in mod altermativ pe banda de mers disponibilă, urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.


Din cauza valorilor de trafic ridicate la acest moment pe DN1, Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button