112

Ultima oră. Accident pe DN 1, în județul Brașov

Accident pe DN 1, în județul Brașov!

„În urmă cu puțin timp, pe DN1, între localitățile Șercaia și Perșani, a avut loc cu un accident de circulație, pentru care polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului și intervin la acest moment pentru a lămuri condițiile și circumstanțele în care acesta s-a produs. Primele date indică avarierea unui autoturism, care ar fi ieșit în afara părții carosabile, ca urmare a acroșării remorcii unui autocamion în timpul mersului. În urma incidentului, conducătorul autoturismului beneficiază de îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului sunt prezenți polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, iar circulația se desfășoară cu restricții. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button