112

Tânăr plecat pe munte, decizie fatală

Un tânăr plecat pe munte a luat o decizie care s-a dovedit a-i fi fatală. El a fost găsit decedat astăzi, după o noapte de căutări. Trupul său a fost găsit într-o zonă abruptă din Munții Retezat.


Turistul fusese dat dispărut de aseară. El a luat o decizie fatală, de a se despărți de grupul său, pentru a coborî printr-o zonă abruptă, cu zăpadă înghețată. Din nefericire, a alunecat și s-a accidentat mortal.


„Intervenție nocturnă a salvamontistilor hunedoreni pentru localizarea și salvarea unui tânăr dispărut în zona Vf. Păpușa din Masivul Retezat… Plecat solitar din grupul aparținător, a încercat o coborâre pe versantul abrupt nordic al Vf. Păpușa, alunecând pe zăpada înghețată a unui jgheab… În cursul nopții, o echipă a Serviciului Salvamont a Consiliului Județean Hunedoara l-a căutat în zona de abrupt, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile nu a putut fi localizat… În această dimineață căutarile au fost reluate atât terestru, cât și cu suport aero … Persoana a fost găsită la cca 200 m sub linia crestei, decedată, prezentând multiple traumatisme craniene și de coloană vertebrală, toate acestea incompatibile cu viața … Un salvator montan a fost lansat din elicopter în zona de abrupt de unde victima a fost extrasă și transportată la serviciul IML”, au informat reprezentanții Salvamont Hunedoara.

Din primele date, tânărul avea 26 de ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare