112

Pagube de… sezon, la Brașov

Pagube de… sezon, la Brașov. Zăpada căzută de pe imobile a provocat pagube în ultimele zile, în municipiu. Un astfel de caz a fost sesizat, zilele trecute, pe INFO TRAFIC jud. BRASOV. Luneta unui autoturism a fost spartă de zăpada care a căzut de pe un bloc. Aseară, un incident similar a avut loc în cartierul Tractorul.
„Mulțumim domnilor de la Poliția Locală ( BV 48 PLB) pentru sprijinul acordat și intervenția ISU pe str. Eugen Jebeleanu 3. Zăpada de pe acoperișul imobilului a distrus un autoturism”, a precizat un membru al grupului Locuitorii cartierului Tractorul din Brașov.

„Reamintim cetățenilor că au responsabilitatea legală de îndepărtare a țurțurilor formați la streșinile și jgheaburile imobilelor pe care le dețin sau administrează. Există pericolul ca prin desprindere să rănească oamenii și să distrugă bunuri materiale. Atunci când există risc iminent de cădere a țurțurilor formați la imobile, proprietarul/administratorul are obligația de a lua măsuri pentru avertizare și marcare a perimetrului expus riscurilor.

Intervenția pompierilor se poate realiza doar în situații speciale, atunci când sunt puse în pericol vieți și/sau se pot produce pagube materiale, iar înălțimea imobilelor sau condițiile de amplasare a acestora nu permit administratorilor imobilelor să acționeze în siguranța pentru îndepărtarea țurțurilor”, transmitea ISU Brașov, zilele trecute.

Vezi și: ISU Brașov: „Reamintim cetățenilor că au responsabilitatea legală de îndepărtare a…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button