112

O fată de 13 ani a fost înjunghiată de un coleg de clasă, pentru că nu i-a acceptat avansurile sexuale

 
O adolescentă în vârstă de 13 ani a fost rănită cu briceagul de către un coleg de clasă, fiindcă nu i-ar fi răspuns avansurilor sexuale. Gravul incident a avut loc în Jucu de Sus, județul Cluj.
„Fiica mea era afară, la joacă și Anghel a sosit la noi în sat, la colindat, el locuind în satul vecin. Am văzut pe geam cum a sărit la ea și atunci am sărit s-o apăr. Turbat de furie pe mine, acesta a scos briceagul și i l-a înfipt, brusc, în umăr, fetiței, fără ca ea să-i fi făcut ceva”, a povestit mama minorei.
În urma atacului, fata a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital, în Cluj-Napoca. Din fericire, rana suferită nu i-a pus viața în pericol și nu a avut nevoie de internare. Totuși, mama fetei a depus plângere penală la Poliție, după ce medicii legiști i-au eliberat copilei un certificat în care recomandă 7-8 zile de îngrijiri medicale, potrivit Gazeta de Cluj. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button