112

O brașoveancă și-a reclamat fostul soț pentru violență și furt

O brașoveancă și-a reclamat fostul soț la Poliție, pentru violență și furt. Dosarul penal a fost deschis la Secția 1 Poliție Brașov. 


Femeia de 45 ani, din municipiul Brașov, s-a plâns că a fost victima violenței în familie. De asemenea, își acuză fostul soț că a sustras un televizor.


„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 10 octombrie 2022, în jurul orei 19,00, pe fondul unor discuții în contradictoriu, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic de către fostul soț, iar ulterior bărbatul ar fi sustras un televizor din interiorul locuinței”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

După ce femeia și-a reclamat fostul soț, polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului. Astfel, s-a constatat că există pericol iminent și au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] au deschis dosar penal pentru violență în familie. Totodată, au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. […]

Back to top button