112

Incendiu în Moieciu de Jos (foto – video)

Incendiu în Moieciu de Jos, județul Brașov! O șură a fost cuprinsă de foc. Pompierii intervin pentru a stinge incendiul.
„Incendiu la o șură în din localitatea Moieciu de Jos ( str. Principală). Se deplasează la fața locului 5 autospeciale cu apă și spumă (dintre care o autospecială aparținând SVSU Bran) și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă prin ardere generalizată la întreaga șură, pe o suprafață de aproximativ 150 mp și există pericol de extindere și la alte locuințe din apropiere. Se intervine pentru localizarea incendiului. Misiunea este în dinamică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Update:

Update: Au fost evacuate 14 animale ( 9 vaci și 5 porci). Incendiul este localizat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

”Misiunea este dinamică”. Macar la pompieri. Ca la aia de pe aeroport este ”virtuala”. La majoritatea bugetarilor la fel. Nimic nu vezi de pe urma lor in afara de salariile lor uriase platite de prostimea cotizanta.

Back to top button