112

Incendiu de amploare, azi-noapte, în județul Brașov (video)

Un incendiu de amploare a izbucnit, azi-noapte, la Codlea, în județul Brașov. „Ieri, în jurul orei 23.00 am fost solicitați să intervenim la un incendiu izbucnit în municipiul Codlea, strada 15 Noiembrie.

Cănd au ajuns echipajele la fața locului incendiul se manifesta cu flăcări violente și degajare mare de fum, acesta cuprinzând o casă si 2 anexe gospodărești.
Exista pericol de extindere și alte case situate în apropiere.

La fața locului au fost alocate 3 autospeciale de stingere, o autospecială de hidroperforare, două autoscări, o autocisternă cu apă și un echipaj SMURD.

De asemenea, s-a deplasat și SVSU Codlea cu o autospecială de stingere.

S-a intervenit pentru localizara si lichidarea incendiului si pentru protecția caselor din apropiere”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Au ars casa cuprinsă de flăcări si cele două anexe gospodărești și a fost deteriorat acoperisul unei case învecinate, pe o suprafată de aproximativ 80 mp, cât și ferestrele altei case din apropiere.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Misiunea pentru stingerea incendiului a durat 5 ore.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare