112

Hotel Belmont, mesaj de ultimă oră după omorul comis în timpul unei petreceri la unitatea turistică

Reprezentanții Hotelului Belmont au emis în această după-masă următorul mesaj după omorul comis în timpul unei petreceri la unitatea turistică:

In legatura cu evenimentele petrecute in noaptea de 10-11 februarie 2024, dorim sa facem urmatoarele precizari :

Desi in unele publicatii media s-a acreditat ideea ca abominabila crima petrecuta ar fi avut loc in hotelul Belmont, mai exact intr-o camera de hotel, in realitate tot scandalul care a avut loc si care s-a soldat cu decesul unei persoane s-a desfasurat intr-o anexa a hotelului, unde a avut loc o petrecere privata.

Anterior acestei groaznice intamplari, la hotelul Belmont a fost organizat pentru oaspetii hotelului un spectacol in aer liber la care au participat artisti consacrati, spectacol care s-a desfasurat in cele mai bune conditii si care a fost foarte bine apreciat de oaspetii nostri, acesta luand sfarsit aproximativ in jurul orei 20.00. Accesul la eveniment a fost controlat si s-a facut pe baza unor bratari de acces la eveniment, bratari distribuite prin intermediul receptiei hotelului. Toata desfasurarea evenimentului a fost monitorizata de angajatii hotelului, nefiind inregistrate incidente.

Dupa acest eveniment, turisti din cadrul hotelului au solicitat un spatiu in care sa desfasoare o petrecere privata ocazionata de un eveniment personal, noi punandu-le la dispozitie o anexa, in afara hotelului, pentru a nu deranja linistea celor cazati la noi. Evident, fiind vorba despre o petrecere privata nu s-a pus problema de a asigura paza acelui eveniment.

In conditii pe care nu le cunoastem, la petrecere au ajuns si persoane care nu erau oaspetii hotelului, iar printre acestia s-au aflat si protagonistii scandalului, ei fiind, cu certitudine, cazati la alte unitati hoteliere. De subliniat este si faptul ca acestia nu au fost invitati la petrecerea privata si nici nu se cunoasteau cu cei care o organizau.

Ne exprimam regretul nemasurat pentru cele intamplate si rugam indurerata familie sa primeasca condoleantele noastre! Este o zi pe care am dori sa o stergem din memoria colectiva, dar stim ca acest lucru nu este posibil”.

Vezi și: Alex Velea și Alina Eremia, reacții după omorul comis în hotelul unde erau și ei

Bărbat înjunghiat mortal la un hotel. Alex Velea, audiat în caz


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button