112

Alex Velea și Alina Eremia, reacții după omorul comis în hotelul unde erau și ei

Alex Velea și Alina Eremia, reacții după omorul comis în hotelul unde erau și ei.

Ei au transmis primele mesaje, după tragedia de la Padina, jud. Dâmbovița. Amintim, Alex Velea a apărut în fotografii alături de principalul suspect în caz.
„Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa…“, a scris Alex Velea.


„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedia. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost 2 evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă. Nu am fost prezentă la evenimentul care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate“, a scris și Alina Eremia.

Amintim, un conflict spontan a dus la moartea unui bărbat de 41 de ani. El a fost înjunghiat cu o macetă. În urma investigațiilor, trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost prinși și duși la poliție. Surse din anchetă dezvăluie că principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu, cunoscut sub numele de Solomon, în vârstă de 31 de ani. Ceilalți doi ar fi frați ai săi, pare-se membri ai unui clan din București. Potrivit surselor din anchetă, conflictul ar fi pornit de la niște dedicații muzicale.

Victima s-ar fi enervat și ar fi sărit cu pumnii la cei 3 bărbați suspectați de crimă. Ei au ripostat cu o macetă și l-au ucis. Bărbatul a fost înjunghiată inițial în timp e se afla în spatele unei tejghele. Apoi a reușit să fugă până în parcare, unde a fost tăiat a doua oară și nu a supraviețuit.

După omor, cei trei suspecți au fugit cu mașina, fiind prinși la cabana Cuibul cu dor”. Mama lor, așa-zisă vrăjitoare, susține că victima ar fi atacat prima.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar investigațiile sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Avocat: Nu se poate vorbi despre autoapărare


Inculpații susțin că victima a sărit prima  la bătaie, însă chiar și așa nu se poate vorbi despre autoapărare, conform avocatului Florin Durgheu.
„Legitima apărare este atunci când cineva te atacă și răspunzi exact cu aceeași forță cu care te-a atacat agresorul. Asta e definiția legitimei apărări. Nu știu efectiv care a fost toată speța, dar dacă cel care i-a fugărit a fost el însuși atacat, dar apoi a comis o crimă, nu mai putem vorbi despre legitimă apărare, ci despre contraatac. Din moment ce el i-a fugărit pe atacatori, în mod evident atacul inițial se sfârșise. După ce atacatorul din primă fază a părăsit incinta, nu mai putem vorbi despre legitimă apărare. Pe de altă parte, nu ai ce căuta cu maceta la tine. Nu e firesc și nici legal să umbli cu maceta la tine. Poți avea un pistol cu bile, dacă ai autorizație, dar și pe acela îl folosești în cazuri strict prevăzute de lege, nu oricum. Nici nu cred că se dă autorizație pentru macetă”, a răspuns avocatul pentru DC News.

Vezi și: Bărbat înjunghiat mortal la un hotel. Alex Velea, audiat în caz


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button