112

HORROR. O adolescentă a născut în toaletă, apoi şi-a lăsat copilul cu capul în apă

 
O adolescentă în vârstă de 17 ani a născut într-o toaletă, pe când era în vizită la verişoara ei, apoi şi-a lăsat bebeluşul cu capul în apă, condamnându-l la moarte. Cazul înfiorător s-a petrecut ieri, în localitatea arădeană Mănăştur. Sesizaţi de verişoara fetei, poliţiştii şi medicii au găsit bebeluşul – un băieţel de 2,7 kilograme, fără suflare, în WC. Un echipaj al Ambulanţei i-a declarat decesul şi i-a acordat prim-ajutor tinerei, care era în stare de şoc, apoi a transportat-o la Secţia Obstetrică Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean Arad, conform actualitati-arad.ro.
Potrivit medicilor, fata avea ruptură de perineu, iar placenta a fost îndepărtată în sala de operaţii. „Am fost sesizaţi că o adolescentă a născut la domiciliu, iar bebeluşul a decedat. Cercetările au fost începute, s-a întocmit un dosar de cercetare penală în acest caz şi se aşteaptă rezultatele necropsiei fătului pentru a se putea stabili încadrarea juridică a faptei”, a declarat Lorena Pârvulescu, purtător de cuvânt IJP Arad.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button