112

Elicopterul SMURD Brașov, solicitat de urgență în Munții Făgăraș! Un turist a murit…

Elicopterul SMURD Brașov a fost solicitat de urgență în Munții Făgăraș, astăzi. Din nefericire, intervenția a fost zadarnică, turistul decedând.

„Din pacate victima, cetatean polonez, a decedat. Elicopterul SMURD nu are voie sa ia decedati la bord, chiar daca acea victima moare in timpul actiunii de salvare (!!!). Asa ca elicopterul pur si simplu a plecat, iar noi am suplimentat salvatorii montani pentru a transporta corpul turistului de sub Nerlinger până la drumul Transfăgărășan, in vederea preluarii de catre IML.


Urmare acestei măiastre proceduri, rugăm turiștii sa aibă grija sa nu se accidenteze in aceasta seara, intrucat atat patrula argeseană cât si cea sibiană sunt in actiune pana la miezul noptii. Multumim pentru intelegere!”, au transmis reprezentanții Salvamont Argeș.

Echipajele au fost anunțate prin apel la 112 Brașov că o persoană este în stop cardio-respirator, între Trei Pași de Moarte și Nerlinger.
Din nefericire, nu s-a putut face nimic pentru turist.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button