112

DNA Brașov – 16 percheziții într-un dosar de corupție / Și la sediul unei instituții publice – Update. Ar fi vorba de Primărie!

DNA Brașov – 16 percheziții într-un dosar de corupție.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea preferențială a unor contracte de achiziții publice.

DNA Brașov – 16 percheziții într-un dosar de corupție. În cursul zilei de 11 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Brașov, Ilfov și Argeș, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale, s-a precizat în comunicatul DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale Anticorupție.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, au specificat cei de la DNA.

UPDATE. Potrivit unor surse judiciare, conform stiripesurse.ro, perchezițiile vizează și Primăria Brașov, unde primar este USR-istul Allen Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Allen Coliban, a reacționat joi – prin intermediul unui mesaj video – în legătură cu perchezițiile DNA, pe care le-a confirmat, dar a precizat că au fost făcute la una dintre instituțiile […]

6 luni în urmă

[…] de primarul Allen Coliban (USR), profitând de acțiunea anunțată ieri de DNA – Detalii, AICI și […]

6 luni în urmă

[…] ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:În […]

Back to top button