112

Cazul Godină. Petiţie pentru demisia directoarei de la Crucea Roşie Braşov!

  • petitie.jpg
 

Directoarea Crucii Roşii Braşov Luana Minea a depus o reclamaţie pe numele poliţistului Marian Godină, după ce acesta a acuzat-o că a încercat să intervină la şefii Poliţiei, în cazul unui permis de conducere suspendat. Acum a apărut pe internet o petiţie prin care se cere demisia şefei Crucii Roşii Braşov. Momentan, petiţia a fost semnată de 933 de oameni.

Cerem demisia şefei Crucii Roşii Braşov, Luana Minea (consilier PSD)

Marian Godină a reţinut permisul unui domn care nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Deranjată, pasagera din dreapta a ţinut să spună că este şefă la Crucea Roşie (Luana Minea), să facă presiuni şi să îl reclame pe Marian Godină. În final, poliţistul a fost mustrat pentru că şi-a făcut meseria. Poliţistul nu s-a lăsat intimidat şi i-a reţinut permisul bărbatului.

„Mi-am făcut treaba şi i-am reţinut permisul şoferului, mai ales că Braşovul e în topul accidentelor cu pietoni loviţi pe trecere. I-am explicat că poate face contestaţie la judecătorie, dar a spus că mai întâi se va duce la şefii mei. La scurt timp după întâmplare, colegul de pe echipaj a fost sunat de şeful Biroului Rutier Braşov şi întrebat dacă unul dintre noi a reţinut vreun permis. Deja fusese anunţat. La ieşirea din schimb am fost chemat la biroul şefului, unde mi s-a reproşat că m-am purtat urât, nu m-am prezentat şi am avut un comportament neadecvat. În birou şi-a făcut apariţia şi adjunctul şefului Poliţiei Mun. Braşov care mi-a prezentat situaţia de parcă fusese prezent: -Nu era niciun pieton pe trecere, i-ai vorbit urât şi ai fost arogant. Există şi un martor. -Ce martor? Şeful a zâmbit şi mi-a zis ironic: -Era unul pe trotuar care a văzut tot. Oricum nu te văd bine, pentru că doamna face parte şi din ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) şi ţi-a făcut reclamaţie. Îţi dai seama că se va duce şi la domnul chestor, pentru că are intrare acolo”, a scris Marian Godină pe Facebook“ – apare în textul petiţiei.

Marian Godină a explicat că deși Luana Minea a înregistrat plângerea pe data de 10 februarie, el a fost mustrat de șefi pe 8 februarie, imediat după incident.

„Curios e că eu am fost chemat de şefi pe data de 08.02.2016 şi reclamația e înregistrată în data de 10.02.2016. Asta e ca în aia cu Nostradamus care îşi certa câinele că a făcut treaba mare peste jumătate de oră. Sunt încă uimit de această maximă promptitudine a şefilor. Au vrut să soluționeze o reclamație cu două zile înainte ca ea să fie depusă.

Ceva nu e bine…”, a mai precizat Godină pe Facebook.

Luana Minea contestă acuzaţiile.

„Am considerat că este necesar să fac o plângere în acest sens. Şi nimic altceva. Nu m-am adresat nimănui, cerând vreun favor din partea domnului Godină, nu mi-am declinat calitatea, decât cea de la Crucea Roşie, pentru că maşina în care s-a întâmplat era a Crucii Roşii, iar în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum”, a declarat Luana Minea, director Crucea Roșie Brașov, pentru B1 TV.

Amintim că poliţistul Marian Godină a anunţat că îşi va da demisia.

Revenim cu amănunte

Citiţi şi:

UPDATE. Poliţistul Godină îşi dă demisia!

Godină continuă atacurile la adresa IPJ Brașov. Polițistul, mustrat de șefi cu două zile înainte de a fi depusă plângerea

Ambrus Carol, şeful ATOP, despre cazul Godină…

Poliția BRAȘOV a reacționat, parțial, după scandalurile iscate de Marian Godină!

BRAȘOV. Marian Godina umilit de șeful IPJ Brașov, dr. Ioan Aron: „ Cine îşi pierde timpul să îţi citească ţie mizeriile?”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button