112

Brașoveancă dată dispărută după ce a plecat de la un centru din Dâmbovicioara. Ați văzut-o?

O brașoveancă a fost dată dispărută după ce a plecat de la un centru din Dâmbovicioara, județul Brașov.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din cursul serii de 03 octombrie a.c., referitoare la plecarea voluntară a numitei ELENA GABRIELA BRĂTAN, de 86 de ani, care a plecat de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, de pe raza comunei Dâmbovicioara, și nu a mai revenit.


Femeia are domiciliul pe raza municipiului Brașov și este cunoscută cu afecțiuni medicale. Au fost efectuate căutări de către polițiști și jandarmii argeșeni, împreună cu un grup de voluntari, însă până la acest moment, femeia în cauză nu a fost identificată”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.


Semnalmente:  aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere.
Vestimentația la momentul plecării: pulover crem/bej, cu dungi (roșu, galben și portocaliu), pantaloni din fâș negru, încălțăminte de culoare albastră, tip papuci.


Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button