112

Brașovean „săltat” de la ușa fostei concubine

Un brașovean a fost „săltat” de polițiști de la ușa fostei sale concubine. Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 au fost solicitați de femeie.

„La data de 19 aprilie a.c., Poliția Brașov a fost sesizată de către o persoană care semnala faptul că fostul concubin a încălcat interdicțiile ordinului de protecție și i-a creat o stare de temere. Față de cele sesizate, polițiștii au efectuat imediat verificări și l-au identificat pe bărbatul reclamat chiar lângă ușa de imobil a persoanei vătămate.


În baza celor constatate la fața locului, a audierilor efectuate și a faptului că, pe numele bărbatului de 35 de ani, din municipiul Brașov, se afla emis un ordin de protecție provizoriu, pe care acesta nu l-a respectat, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de «încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie»”,
a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Bărbatul a fost reținut pe o durată de 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare