112

Brașovean cercetat pentru hărțuirea concubinei sale. S-a ales cu dosar penal de… Mărțișor

Brașovean cercetat pentru hărțuirea concubinei sale…

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au emis ieri, 1 martie, un ordin de protecție provizoriu, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de hărțuire de către un bărbat față de concubina acestuia.


„Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei vătămate și au intervenit pentru protecția acesteia. Aici, în baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.


De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârțirii infracțiunii de hărțuire, în care cercetările sunt continuate în dosarul penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button