112

Brașovean arestat pentru violență asupra concubinei sale. Poliția s-a sesizat de la un filmuleț (vezi video)

Un brașovean a fost arestat pentru violență asupra concubinei sale. Poliția s-a sesizat de la un filmuleț (postare live pe Facebook).

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea (jud. Brașov) efectuează cercetări.
„La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea s-au sesizat din oficiu după ce au vizionat, în mediul online, un vidioclip postat o platformă de socializare, în cuprinsul căruia au observat un bărbat care ar fi lovit de mai multe ori o femeie, adresându-i simultan și cuvinte și expresii jignitoare.
În urma celor constatate polițiștii au întreprins verificări care au dus la identificarea persoanele implicate, respectiv doi concubini, un bărbat de 49 ani și o femeie de 44 de ani, ambii din municipiul Codlea, județ Brașov.


Cercetările efectuate polițiștii au stabilit că la data de 15 martie a.c., pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, context în care femeia ar fi fost agresată de concubinul său, fiind lovită de mai multe ori de către acesta”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Ieri, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore. Astăzi, el a fost arestat preventiv.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  violență în familie și tulburarea liniștii și a ordinii publice. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

El este cercetat pentru pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie. Pentru prima riscă de la 1 an și 6 luni la 7 ani și 6 luni și pentru violență de la 1 an până la 12 ani și 2 luni.

Este caz de recidivă postexecutorie, el fiind
eliberat din închisoare după o condamnare la patru ani pentru tentativă de agresiune sexuală asupra unui minor (n.r. nepoată).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button