112

BRAŞOV. Acţiune cu efective mărite, la Dumbrăviţa

 

O acţiune a Poliţiei – cu efective mărite – a avut loc, ieri, pe raza localităţii Dumbrăviţa, pe linia respectării normelor de circulaţie rutieră si verificarea în trafic a mijloacelor auto care transportă animale vii, precum şi pentru tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă legislaţia în domeniul silvic.

Verificările au avut loc între orele 6.00 – 10.00 şi 19.00 – 23.00. La acţiune au participat ofiţeri din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara, poliţişti din cadrul posturilor de poliţie arondate și polițiști din cadrul Biroului Poliției Rutiere Brașov.

În total, au fost verificate 87 de autovehicule şi au fost legitimate 92 de persoane, au fost testați alcoolscopic 42 de conducători auto și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.915 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au reţinut două seturi de plăcuțe de înmatriculare și două certificate de înmatriculare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button