112

Biciclist ajutat de salvamontiștii din Poiana Brașov

Un biciclist a fost ajutat de salvamontiști, ieri, în urma unei accidentări. Biciclistul era echipat corespunzător, astfel că nu a suferit leziuni grave, din fericire. El prezenta leziuni la nivelul unui umăr și la nivelul degetelor. A primit îngrijri medicale din partea salvamontiștilor, dar a refuzat transportul la spital.

„Persoană accidentată pe traseul roşu de biciclete. În urma unei căderi, ciclistul a suferit un traumatism de membru superior, în zona umărului și a degetelor, dar a refuzat transportul către unitatea spitalicească. Acesta era echipat corespunzător activității pe care o desfășura”, au informat reprezentanții Salvamont Poiana Brașov.

În altă ordine de idei, în weekend-ul 8-9 octombrie, salvatorii montani și voluntari din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov au participat la un team building în Munții Bucegi. Aceștia au avut ateliere, la Cabana Mălăiești.

„În cadrul celor două zile petrecute la Cabana Mălăiești, Bucegi, voluntarii și aspiranții la profesia de salvator montan au participat la mai multe ateliere specifice activității de salvare montană organizate de angajații SPJ Salvamont Brașov”, au precizat reprezentanții SPJS Brașov.

Amintim că, sâmbătă, salvamontiștii din Poiana Brașov au avut cinci intervenții. Ei au ajutat atât turiști răniți în timpul unor drumeții (n.r. din cauza încălțărilor neadecvate), cât și turiști epuizați fizic. O persoană s-a rănit practicând ciclismul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ăștia cu pedalatul lor pe toate coclaurile ar trebui taxați cumva. Prea mult se intervine pentru salvarea lor. Trebuie salvați, normal, dar le-ar trebui niște asigurări care să acopere cheltuielile făcute cu ei. Pentru că ei se expun, cu bună… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Latraule putinist, mai alergi dupa roti de bicicleta si craci de pantaloni la pedala? Sau iti tot iei peste botul ala rusofil si nu prea mai ai cu ce musca?

1 an în urmă

[…] Biciclist ajutat de salvamontiștii din Poiana Brașov […]

Back to top button