112

Bătaie într-o unitate economică din Ghimbav

O bătaie a izbucnit, ieri, într-o unitate economică din Ghimbav, județul Brașov. Unul dintre cei implicați a fost reținut de polițiști.

„La data de 03 martie a.c., polițiștii au primit o sesizare, în care le era semnalat faptul că un bărbat ar fi lovit o altă persoană.
Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații, care au dus, la scurt timp, la identificarea prezumatului autor, dar şi la lămurirea stării de fapt. Astfel, la aceeași dată, în jurul orei 00:00, în timp ce se afla în incinta unei unități economice, din localitatea Ghimbav, bărbatul, de 28 de ani, ar fi lovit o altă persoană, iar agresiunea dintre cei doi a continuat și în afara unității.  


După identificare, persoană bănuită a fost condusă la unitatea de poliție, unde, în urma audierilor și în baza materialului probator, polițiștii au dispus reținerea și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Ghimbav, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsurile legale. A fost întocmit dosar penal pentrulovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button