112

Update. A fost găsit în Poiana Brașov

Bărbatul a cărui dispariție a fost mediatizată ieri a fost găsit. El era în Poiana Brașov. 

„Bărbatul a fost depistat pe raza Stațiunii Poiana Brașov. Din primele verificări, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Amintim, polițiștii au obținut mediatizarea cazului ieri. Bărbatul de 52 de ani, din Râșnov, plecase de acasă pe 23 septembrie, fără a reveni sau a-și contacta familia. Astfel, pe 1 octombrie a fost dat dispărut, iar ieri s-a mediatizat cazul. Din fericire, omul a fost găsit teafăr în cele din urmă, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Știrea inițială:

Un bărbat din județul Brașov este de negăsit din 23 septembrie. Dispariția a fost sesizată la Poliție pe 1 octombrie. Astăzi, polițiștii au primit și acordul de mediatizare a cazului. Omul căutat are 52 de ani și este din Râșnov.

„La data de 05 octombrie 2022, Poliția Stațiunii Râșnov a primit acord de mediatizare în ceea ce privește plecarea voluntară de la domiciliu, la data de 23 septembrie 2022, a unui bărbat, în vârstă de 52 ani, din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, sesizare realizată la data de 01 octombrie 2022”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Continuare AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button