112

Accident între un autoturism și un autocar, pe DN 1 Brașov – Predeal

Accident între un autoturism și un autocar, pe DN 1 Brașov – Predeal.

„Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident de circulație pe DN1, între localitățile Timișul de Sus și Predeal, în urma căruia 2 autovehicule (un auturism și un autocar) au fost avariate. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și, la acest moment, se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Primele date indică existența a 2 victime, conștiente, conducător auto și ocupant în autoturism. Traficul rutier este blocat din cauza autovehiculelor rămase imobilizate pe carosabil, urmând a fi reluat după finalizarea cercetărilor la fața locului. Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor”, a informat IPJ Brașov.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe DN1 – Timișul de Sus. În accident au fost implicate un autoturism și un autocar cu copii. În urma accidentului au rezultat două victime – din autoturism, conștiente, cu escoriații. Nicio persoană din autocar nu a necesitat îngrijiri medicale”, a informat și plutonier adjutant Adrian Lăcătușu., a informat și plutonier adjutant Adrian Lăcătușu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
4 luni în urmă

Numai la noi se blocheaza tot traficul daca are loc o coliziune ! O imbecilitate de neinchipuit !

Back to top button