Turism

Week-end la Constanța / Program pentru extra-sezon cu prețuri speciale

Week-end la Constanța sau City break la Constanța este un program turistic conceput special pentru extra-sezon. Programul este lansat de patronatul RESTO Constanţa şi de Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR).

Week-end la Constanța

„Pachetele de Week-end la Constanţa vor fi disponibile în curând. Vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu un voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea”, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO, citată de Agerpres.

Preţurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, cu voucherul primit de la agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul.

Programul va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia şi va fi disponibil în agenţii de turism peste câteva săptămâni, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 – 15 iunie 2024.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button