Turism

Litoralul pentru toți 2023 – Au început înscrierile / Prețuri și oferte

Litoralul pentru toți 2023 este un program destinat turiștilor ce doresc să-și petreacă vacanța la mare în România în afara sezonului de vârf.

Litoralul pentru toți 2023 se desfășoară în două etape, între 3 mai și 20 iunie, respectiv între 1 septembrie și 15 octombrie.

Sunt reduceri semnificative la tarifele de cazare pentru sejururi de 6 nopți.

Printre unitățile participante la Litoralul pentru toți 2023 sunt: Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus și Hotel Corsa din Mangalia.

Ofertele diferă în funcție de stațiune și de numărul de stele al hotelului.

De exemplu, o noapte de cazare la Hotel Q din Neptun-Olimp, pentru o cameră dublă, costă 151 de lei fără masă inclusă. Prețul unei nopți de cazare la Hotelul Modern din Mamaia, pentru o cameră dublă, ajunge la 550 de lei și include micul dejun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
22 zile în urmă

[…] la Constanța sau City break la Constanța este un program turistic conceput special pentru extra-sezon. Programul este lansat de patronatul […]

Back to top button