Turism

Vacanțe de vară de la 175 de euro cu zboruri directe și de la Brașov

Vacanțe de vară de la 175 de euro cu zboruri directe și de la Brașov.

Tur-operatorul internațional Join UP! a anunțat lansarea în România vacanțelor de vară de la 175 de euro și zboruri directe din 10 orașe, printre care și Brașovul.

Potrivit Join UP!, Cipru, Tunisia, Tenerife (Spania), precum și Creta (Grecia), Hurghada (Egipt) și Antalya (Turcia) sunt destinațiile vedetă din această vară pe care pariază companiile de turism.

Vacanțe de vară de la 175 de euro cu zboruri directe și de la Brașov

Ofertele Join UP! către aceste destinații includ zbor direct în regim charter, cazare la hoteluri verificate calitativ, transfer aeroport, ghid, regim de mese conform dorinței clientului și asistență turistică 24/7.

O vacanță în această vară pornește de la 175 euro în Antalya (7 nopți, hotel 3*, zbor inclus, transfer si masa conform ofertei), 339 euro în Creta, 447 euro în Egipt, 585 euro în Cipru, 572 euro în Tunisia sau 666 euro în Tenerife.

Majoritatea destinațiilor vor fi operate prin flotă proprie, se SkyUp Airlines, partenerul strategic al touroperatorului, ceea ce poate însemna orare de zbor avantajoase. Asta le permite turiştilor să petreacă mai mult timp la destinaţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare