Expres

Aeroportul Brașov. Ce se întâmplă cu Fly Lili

Aeroportul Brașov ar trebui, conform promisiunilor autorităților, să fie „gazdă” și pentru compania Fly Lili începând din luna iunie. Au fost anunțate zboruri la Nürnberg, München și Stuttgart, în Germania, la Salonic (Grecia), Istanbul (Turcia), dar și la Roma și Milano (Italia) și Barcelona (Spania). Pentru ultimele două destinații, cursele companiei românești amintite sunt programate din iulie. S-a spus, totodată, că vor fi zboruri și spre Israel și Franța, dar pe la finele anului.

Oficiali de la Fly Lili au precizat și că din această săptămână pot fi cumpărate bilete pentru cursele Fly Lili de pe Aeroportul Brașov. Deocamdată, însă, nici o mișcare în acest sens. Așa cum se observă din imaginea de mai sus, site-ul companiei nu este actualizat din noiembrie anul trecut, iar pe contul de Facebook al celor de la Fly Lili ultima postare a fost făcută în 8 martie, de Ziua Femeii.

Că veni vorba despre biletele ce vor fi puse în vânzare de Fly Lili (și) pentru zborurile de pe Aeroportul Brașov. Reprezentanții companiei au subliniat nu demult: „Vrem să oferim pentru fiecare ceva, la prețuri foarte decente. Nu vor fi diferențe foarte mari de preț între cele trei clase”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button