Turism

Unde se poate schia în Poiana Brașov / Au scăzut tarifele la transportul pe cablu

Unde se poate schia în Poiana Brașov

În acest moment, pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul sunt în condiții bune, după ce în ultimele zile stratul de zăpadă a fost refăcut. A ajuns, acum, la aproximativ 30 cm. Astfel, se poate coborî până în Poiana Brașov.

Unde se poate schia în Poiana Brașov. Astăzi se schiază în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Lupului, Drumul Roșu, Kanzel, Doamnei, Ruia. Se poate coborî până în Poiană pe Sulinar sau Drumul Roșu și apoi Subteleferic. De asemenea, se schiază pe pârtiile pentru începători Bradul și Stadion, potrivit BrașovCity.ro.

Conform sursei citate, de luni, 6 martie, au scăzut și tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în week-end. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: Telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte).

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează astăzi sunt: telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

Tot din această săptămână a fost modificat și programul de funcționare al instalațiilor de transport pe cablu, astfel:

  • Luni, marți, miercuri, joi și duminică, ultima urcare cu telegondola va fi la ora 16.00. Telescaunul Ruia va funcționa până la 15.45;
  • Vineri și sâmbătă, ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17.00. Telescaunul Ruia va funcționa până la 16.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare