Turism

Unde se mai schiază în Poiana Brașov

Unde se mai schiază în Poiana Brașov.

Începând de mâine, se va putea schia doar pe pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul. Rămâne, totuși, o legătură cu Poiana Brașov, pentru cei care vor să coboare pe schiuri. E vorba de pârtia Sulinar, cu intrare din Drumul Roșu, prin varianta 2 D, apoi coborâre pe canal și apoi pe varianta 2E, spre pârtia Bradul.

Unde se mai schiază în Poiana Brașov

Din cauza temperaturilor pozitive din ultimele zile, dar și a precipitațiilor sub formă de ploaie, stratul de zăpadă s-a subțiat. În plus, zăpada este moale și apoasă, așa cum au informat cei ce se ocupă de domeniul schiabil.

Se schiază în condiții bune, având în vedere temperaturile ridicate, în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia. Se schiază și pe pârtia pentru începători Bradul.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează în timpul săptămânii sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

Programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu este până la ora 16.00 pentru ultima urcare cu telegondola. Telescaunul Ruia va funcționa până la 15.45.

Puteți afla date despre starea pârtiilor și instalațiile care funcționează pe https://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Se va schia de Paști în Poiana Brașov […]

1 an în urmă

[…] Ultimele zile de schi în Poiana Brașov. […]

Back to top button