Turism

Uluitor! Ce prețuri pentru o vacanță în Hurghada cu plecare din Brașov / De la 199 de euro

Uluitor! N-ai fi crezut că pot fi asemenea prețuri pentru un sejur de o săptămână în Egipt, la malul Mării Roșii, inclusiv transportul cu avionul.

Pentru plecările de pe Aeroportul Brașov cu BH Air din 29 mai, 5 iunie și 12 iunie, prețurile pentru o vacanță de o săptămână la Hurghada încep (atenție!) de la 199 de euro/persoană.

Uluitor! Un sejur de 2 persoane la un hotel de 4 stele, dar numai cu micul dejun inclus, plus transport cu avionul costă 398 de euro.

La un hotel de 3-4 stele, cu all inclusive, tarifele încep de la 558 de euro/cameră. Iar la un hotel de 5 stele, cu all inclusive, poți plăti începând de la 678/camera (2 persoane) – Detalii, AICI.

În această perioadă, în Hurghada, temperaturile sunt între 37 și 40 de grade Celsius, însă la malul mării bate briza, astfel că este plăcut. De asemenea, apa Mării Roșii este numai bună pentru baie (25 de grade Celsius).

Recenzii despre impresiile celor care au fost în vacanță în Sharm El Sheick, Hurghada ori Marsa Alam, puteți citi pe contul de Facebook Călătorește românește in Egipt (sursa foto).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button