Turism

Turiștii israelieni sunt interesați (și) de Brașov

Turiștii israelieni sunt interesați (și) de Brașov

Meidan Butnaru, un om de afaceri româno-israelian, s-a implicat, în ultimii ani, în mai multe domenii ale turismului românesc, precum ospitalitatea, atragerea de turiști străini (incoming), dar și transportul aerian. A adus, până la ora actuală, peste 200.000 de turiști israelieni dar și din alte țări în România. Meidan Butnaru dorește să sprijine și celelalte firme de turism care vor să facă incoming și este deschis la orice colaborare.

Planuri pentru anul viitor

„Până la ora actuală, datorită unui 2022 fără restricții, am adus, în acest an, din Israel, peste 5.000 de turiști. Asta după o pauză de 2 ani în care circulația turistică a fost aproape imposibilă, din cauza pandemiei. Am, în continuare, discuții concrete cu sindicate mari, organizații și companii importante din Israel, dar și din alte piețe țintă pentru a readuce și mai mulți turiști israelieni și din alte țări în România anul viitor”, a declarat Median Butnaru, potrivit unui comunicat de presă.

Turiștii israelieni sunt interesați (și) de Brașov | MyTex.ro
Turiștii israelieni sunt interesați (și) de Brașov 4

În 2023, Meidan Butnaru va reintroduce, în timpul sezonului estival, cursele charter Tel-Aviv – Constanța, pentru litoralul românesc, existând o cerere consistentă în acest sens. De asemenea, vor fi lansate programe combinate pentru România și Bulgaria.

Cu deschiderea Aeroportului Internațional Brașov la jumătatea lunii iunie a anului viitor, sunt posibile curse charter ori zboruri de linie și din Tel-Aviv la Ghimbav.

Conform sursei citate, turiștilor israelieni le place să călătorească, iar România este una dintre destinațiile lor favorite. În acest an, turiștii din Israel au optat, în România, pentru circuite clasice, orașele mari precum București, Cluj, Timișoara, Brașov, Valea Prahovei, Bran sau pentru litoralul românesc. Israelienii sunt interesați și de curele balneo, Covasna fiind „țintă” pentru mulți dintre ei.

Un turist israelian cheltuiește în România, pentru pachetul turistic, în medie, 580 de euro de persoană, plus încă 100 de euro pe zi pentru mâncare, cumpărături etc. Durata medie a unui sejur în România pentru un turist israelian este de 5 nopți.

Turiștii israelieni sunt interesați (și) de Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

MAI BINE LIPSA!

Back to top button